Silly-podden

Informações:

Sinopsis

Episodios

 • Silly Season-Podden #6 med Siavoush Fallahi: "Han hade förstärkt de flesta lagen i Europa"

  16/07/2015 Duración: 48min

  Silly Season podcasten fortsätter under sommaren leverera rykten, övergångar och analyser på Svenskafans. Mehran Mahmoudi(programledare) och Ludwing Franquiz försöker reda ut vad som har hänt i Silly Season världen. Varje vecka bjuds det in en gäst och i det här avsnittet är det Siavoush Fallahi som bland annat varit chefredaktör för Inter på Svenskfans och en av grundarna till sempreinter.com. Tillsammans snackar vi i det här avsnittet om Uniteds lagbygge, Guidettis övergång till Celta Vigo, Mohamed Salah och mycket mer.

 • Silly-Podden #3 med Kviborg: "Guidetti borde välja ett sportsligt projekt"

  25/06/2015 Duración: 39min

  I det här avsnittet gästas Silly Season podcasten av Soroush Hassanpour och Cristopher Kviborg. Programledaren Mehran Mahmoudi tillsammans med gästerna går igenom det som har hänt under veckans gång i Silly Season världen. Det snackas om Ramos vara eller ickevara i Real Madrid, Jack Wilsheres framtid, Milans framtid och mycket mer i det tredje avsnittet av Silly Season podden.

 • Silly-podden #2 med Lorenzo Medici: "Det sitter i huvudet"

  17/06/2015 Duración: 49min

  Välkomna ska ni vara till det andra avsnittet av Silly Season-podden på SvenskaFans.I programmet diskuteras Garcias Roma, Falcao, Wolfsburg, Everton, Valencias framtid och mycket mer.